Perinatale coaching

Perinatale coaching

Perinatale coaching, begeleiding voor, tijdens en na de zwangerschap, is een vorm van begeleiding die zich richt op de fysieke, emotionele en mentale gezondheid van vrouwen tijdens de prenatale en postnatale periode. Deze unieke en kwetsbare tijd in het leven van een vrouw brengt vele uitdagingen en veranderingen met zich mee, waaronder fysieke vermoeidheid, angst en spanning, hormonale veranderingen en aanpassingen aan het gezin alsook het ouderschap.

Als je op zoek bent naar ondersteuning en begeleiding tijdens deze belangrijke tijd in jouw leven, dan bied ik als perinatale coach jou een unieke en effectieve aanpak om jou te helpen de uitdagingen aan te gaan en de overgang naar het moederschap te vergemakkelijken. Ik werk met jou samen om jou te helpen je doelen te bereiken en je leven te verbeteren, vanaf het moment van jouw zwangerschapswens tot je kindje de kleuterleeftijd bereikt.

Zwangerschap Begeleiding: Voor Tijdens en Na de zwangerschap

Perinatale coaching biedt zwangere vrouwen en nieuwe moeders de ondersteuning die ze nodig hebben om deze uitdagingen aan te pakken en de overgang naar moederschap te vergemakkelijken. Ik werk als coach samen met je om jouw specifieke behoeften te identificeren en een op maat gemaakt begeleidingsplan op te stellen. Waar nodig kan ik steeds samenwerken met andere zwangerschapsbegeleiding zoals je gynaecoloog of vroedvrouw.

Perinatale coaching voor een aangename zwangerschap

Met perinatale coaching krijg je de tools en technieken die je nodig heeft om te ontspannen, stress te beheersen en een gezonde, emotionele en mentale balans te vinden. Bovendien krijg je oefeningen om de fysieke en emotionele impact van de zwangerschap en het moederschap te beheersen.

Tarieven Perinatale Coaching

Per sessie van ongeveer 1 uur: 70 Euro

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna