Stoppen met roken | Hypnose

Stoppen met roken | Hypnose

Wil jij stoppen met roken op een gezonde manier? Geen vervangende middelen gebruiken die vaak even slecht zijn? Wil jij vergeten dat je ooit gerookt hebt, en zonder problemen stoppen met die slechte gewoonte?  Dan is stoppen met roken via hypnose wat jij zoekt!

Stop nu met roken, boek een hypnose afspraak.

Eens een roker altijd een roker?

Elke roker heeft ooit wel al eens geprobeerd om aan deze verslaving een einde te maken. Het blijkt echter helemaal niet zo gemakkelijk om te stoppen met roken. Veel rokers vervallen weer in oude gewoonten na het opsteken van één sigaretje en voor je het goed en wel beseft ben je terug bij af.
Onderzoek wijst uit dat nicotinevervangers nauwelijks bijdragen aan het verminderen van het aantal rokers. Het is dan ook niet zozeer de nicotine die je verslaafd houdt, maar veel meer de gewoonte. Tijdens rookmomenten is er een behoefte van binnenuit die je aanzet tot het roken van een sigaret. Het brengt je tot rust in tijdens een stressmomentje, het smaakt en is gezellig, het is een moment voor jezelf,... allemaal redenen die we onszelf aangepraat hebben. Deze drang is nauwelijks te weerstaan en sterk in het onderbewustzijn verankerd.

Voorgoed stoppen met roken via hypnose

Wanneer je eenmaal zelf tot de conclusie gekomen bent dat de nadelen groter zijn dan de voordelen, ben je bereid om te stoppen met roken, om een einde te maken aan de rookverslaving.
Hypnotherapie kan je hierbij uitstekend helpen. Hypnose zorgt ervoor dat er op het niveau van het onderbewustzijn de nodige aanpassingen worden doorgevoerd, zodat het zich zal gaan gedragen als een niet-roker.
Laten we eerlijk zijn: stoppen met roken of een andere verslaving is nooit gemakkelijk, ook niet bij hypnotherapie. Echter met de juiste motivatie, een klein beetje doorzettingsvermogen en inzet van de cliënt, zal je in korte tijd verlost zijn van een verslaving die je al jaren in de greep houdt.
Dit basisprincipe geldt als het ware ook voor een hele lijst van verslavingen zoals bijvoorbeeld: alcoholverslaving, drugsverslaving, eetverslaving (emotioneel eten), seksverslaving, gameverslaving, enzoverder.

Praktische info over stoppen met roken via hypnose

  • Gemiddeld 2 tot 4 sessies.
  • Prijs afhankelijk van aantal sessies.

 

Boek hier jouw hypnose afspraak!

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna