Voetreflextherapie

Lichamelijke klachten of vermoeide voeten? Voetreflextherapie, of ook wel voetreflexologie genoemd, kan via de voetreflexzones klachten in het lichaam verminderen en je lichaam herstellen. Ook kan je via deze behandeling totale ontspanning ervaren.

Boek een voetreflextherapie

Hoe werkt voetreflexzonetherapie?

Op je voeten zijn er verschillende punten te vinden die “verbonden” zijn met het lichaam. Je kan ze bekijken als een soort landkaart. Heb je last van je rug, nek of schouders, dan kan de therapeut extra aandacht geven aan bepaalde punten op je voeten waardoor de pijn zal afnemen. De voetreflexzone therapie kan ook perfect ingezet worden bij zwangere vrouwen of als je problemen ervaart om zwanger te worden.

Effecten van de voetreflexbehandeling

De effecten zijn opmerkelijk positief. Wanneer je bij schouderpijn kiest voor een dieptemassage dan kan dit vaak flinke pijn doen, ook achteraf. Bij voetreflextherapie ervaar je over het algemeen geen pijn tijdens de behandeling en ook niet achteraf. Na de voetreflexbehandeling adviseren we meestal om voldoende water te drinken om de losgekomen afvalstoffen af te voeren. Je zult een ontspannen gevoel ervaren alsof je op wolkjes loopt.

Voetreflexbehandeling bij pijnlijke voeten?

Ook mensen met pijnlijke voeten kunnen baad hebben bij voetreflextherapie. Door het masseren van de pijnlijke plaatsen kunnen krampen en ontstekingen verminderen. We hebben onze voeten de hele dag nodig, ze dragen ons lichaam. Het is dus zeker geen luxe om goed voor je voetjes te zorgen.

Voel je beter via voetreflextherapie

Wil jij je optimaal voelen, een ontspannen lichaam, een lichaam dat goed werkt? Deze massage voetreflexologie is het proberen waard.

Nood aan een voetreflextherapie? Maak hier een afspraak!

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna