PROMOTIES

 

Opendeurdag 27 Januari!

Wil jij graag ontdekken wat wij jou te bieden hebben in ons centrum? Op 27 januari staat de deur open voor een grootse opendeurdag!

 

Wat kan je verwachtten?

Gratis sessies, gratis massage, Make-up Makeover, kortingen, Testjes en nog zoveel meer. Daarnaast kom je meer te weten over onze verschillende soorten van coaching en therapie: Ademcoaching, loopbaancoaching, stresscoaching en Hypnose!

 

Tijdens en na de sessies geniet van van verschillende hapjes en drankjes in de therapiekamers en eindig je in onze gezellige bar voor een babbeltje met gelijkgestemden!

 

Wees welkom!


Boek NU!

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna