Getuigenissen

Lees hier enkele van de ervaringen van onze klanten: Wil jij je eigen ervaring delen? dan kan je dat doen via Facebook: https://www.facebook.com/alterna.gezondheid/ of door een mailtje te sturen naar daphne@gezondopmaat.be 

 • „"Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschil geeft van 16 kilo. Anderhalf jaar geleden ging ik voor het eerst naar Marc voor informatie over een virtuele maagband. Na een kundige uitleg heb ik de stap gezet en ben ik voor enkele sessies naar hem terug geweest. Ondertussen kan ik trots melden dat ik al ruim een jaar op mijn streefgewicht sta en dat het mij verbazend weinig moeite kost om mijn goede eetgewoonten te behouden. Ik heb dus nog geen moment spijt gehad dat ik deze methode geprobeerd heb en ben heel tevreden over de professionele aanpak en begeleiding van Marc. Van harte dank je wel!
  Sheila"
  "
  Eindelijk mijn ideale gewicht
 • „Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontdekte. Ik wist niet wat me overkwam! De eerste behandeling was heel intens, na 2 dagen voelde ik verbetering en na 1 week bleef de hoofdpijn weg.
  na 2 weken had ik nogmaals een afspraak en na deze 2de behandeling bleef ook de nekpijn weg. Nu ga ik ongeveer elke 6 a 8 weken langs voor een dieptemassage en ben ik helemaal pijnvrij. Wat een verademing.

  Bedankt Alterna!
  Liesbeth v W.
  Sint-Niklaas"
  Eindelijk van Nekpijn verlost
 • „Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behandeld wordt. Ik voel me zoveel beter nu, en blijf terugkomen voor de ontspannende behandelingen en yoga sessies!" Els W
 • „"Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze workshop een aanrader, in het bijzonder voor wie stressgevoelig is, maar eigenlijk ook gewoon voor iedereen die geïnteresseerd is om bewuster met voeding om te gaan. Mede door de lekkere lunch en het aangename kader was dit voor mij een interessante en tegelijk prettige dag !"" Het anti-stress dieet werkt!

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be