Opleiding | Cursus | Workshops

Ons actuele aanbod van cursussen, workshops en trainingen: » Lees meer
Ben je op zoek naar een leuke workshop, een professionele opleiding of een leerzame cursus? Bij Alterna gezondheidscentrum komt het allemaal aan bod.

Opleidingen op hoog niveau

De opleidingen die gegeven worden binnen ons centrum worden enkel gegeven door hoogopgeleide en ervaren docenten. Je ben dus gegarandeerd in goede handen bij ons en je krijgt waar voor je geld. De opleidingen die bij ons gegeven worden zijn ook enkel in kleine groep. zo krijg je altijd voldoende aandacht van de docent en heb je ook de mogelijkheid voor het opbouwen van een groepsgevoel.

Aanbod van cursussen

De verschillende cursussen die aangeboden worden bij Alterna zijn op maat gemaakt voor jou. Op vraag van onze bezoekers en geïnteresseerden ontstond het gevarieerd aanbod in ons centrum. Er komen regelmatig nieuwe cursussen bij. dus controleer deze pagina regelmatig.

Workshops op maat

Met je handen werken is altijd leuk, daarom creëerden we een groot aantal leuke doe workshops. denk maar aan lekker knutselen, schilderen, koken, bakken. bij ons is alles mogelijk!

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be