Coworking space

Ben jij op zoek naar een betaalbare werkplek? De Coworking space oftewel flexibele kantoorruimte die wij aanbieden is de betaalbare oplossing voor jou! Verschillende ruimtes verlenen zich om jouw werk in een aangename en rustige sfeer te kunnen doen, klanten te ontvangen en meer!

Vraag hier meer info over coworking

Coworking space in Sint-Niklaas

In ons bedrijfpand in het centrum van Sint-Niklaas bieden wij u de keuze uit 7 verschillende ruimtes, elk van deze ruimtes beschikt over een bureau en zithoek zodat je je thuis voelt in deze flexibele kantoorruimte. Geen kille sfeer, maar een huiselijk gevoel in dit "urban office" in Sint-Niklaas. Office sharing is de nieuwe trend, betaalbaar en makkelijk. Je betaald enkel wanneer je hier bent.

Hoe werkt coworking?

De ruimtes die we aanbieden gebruik je 100% alleen, in andere woorden, jij bent op dat moment de enige gebruiker van de ruimte. Ben je klaar met werken? Jij plant jouw moment in zodat je in alle rust kan werken in de door jouw gekozen ruimte.

Wat kost een co-working space?

We hebben verschillende formules: 

  • Hele dag = 50 Euro (1 dag per week = 200 Euro op maandbasis)
  • Halve dag = 35 Euro ( 1 halve dag per week = 130 Euro op Maandbasis
  • Fulltime = 500 Euro

Inclusief in deze huur zit:

  • Koffie, thee en water
  • Wifi
  • Schoonmaak
  • Ontvangst van klanten
  • Telefoondienst e.a

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen ons centrum?
Neem contact op via daphne@gezondopmaat.be of bel 03-7760220

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be