Lichaamsmassage

Lichaamsmassage op maat

Lichaamsmassage bij Gezond op Maat in Sint-Niklaas wordt op maat gemaakt. Kies uit de verschillende massages en voel je snel weer ontspannen.

Ontdek ons aanbod massages

Lichaamsmassage voor een ontspannen lichaam

Een volledige lichaamsmassage is aan te raden voor mensen die vaak last hebben van lichamelijke spanning. Dit kan zich uiten in verschillende klachten. Heb jij regelmatig rugpijn, nekpijn, vastzittende schouders? Of eerder last van zware of rusteloze benen en pijnlijke voeten? Het voordeel van een totale lichaamsmassage is dat alle delen van het lichaam gemasseerd worden. Zo ben je gegarandeerd verlost van alle lichamelijke klachten.

Ruime keuze lichaamsbehandelingen en lichaamsmassages

Bij Alterna bieden we een ruime keuze van lichaamsbehandelingen en lichaamsmassages: 

Verschillende vormen lichaamsmassage

Er bestaan verschillende vormen van lichaamsmassage. Zo zal de ene therapeut meer aandacht besteden aan jouw specifieke klachten terwijl de andere therapeut het belangrijk vindt dat er aan alle lichaamsdelen evenveel aandacht gegeven wordt. Daarnaast bestaat er ook nog integrale lichaamsmassage, ook een vorm van lichaamsmassage die wij toepassen. Dit wil zeggen dat jouw therapeut lichaam en geest als 1 geheel beschouwt en beiden terug in balans brengt door middel van de massage.

Persoonlijke behandeling bij lichaamsmassage

Als je een persoonlijke behandeling wilt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We starten elke behandeling met een intakegesprek om te zien waar je het meeste last van heeft. Zo kunnen we indien nodig de lichaamsmassage aanpassen. Ben je op zoek naar een ontspannende massage, dan zal de focus daar op liggen. Na iedere lichaamsmassage kan je nog even nagenieten met een kopje thee.

Lichaamsmassage prijzen

Wil je graag een afspraak maken voor een lichaamsmassage? We hanteren verschillende prijzen voor de verschillende mogelijkheden van lichaamsmassages. Bekijk ons aanbod voor de juiste prijzen.
 

Zin in een lichaamsmassage? Maak hier uw keuze!

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna