Massagepraktijk

Massagepraktijk: behandelingen en preventie

Zit u met lichamelijke spanningen en pijn in rug, schouders, nek of andere plekken? Een massage kan voor verlichting zorgen en de pijn verminderen, maar ook het preventief voorkomen van pijn en andere klachten is een optie. Daarnaast kan een massage helpen om uw lichaam terug in evenwicht te brengen tijdens stressvolle periodes, wanneer uw innerlijke rust uit balans is.

Bekijk ons ruim aanbod massages

Massagecentrum met ruim aanbod

Onze massagepraktijk heeft een ruim aanbod van verschillende massagebehandelingen. Afhankelijk van uw klachten kiest u de behandeling die het meest bij u past:

Alle massages in onze praktijk worden verzorgd door ervaren en professionele massagetherapeuten. De eerste afspraak begint doorgaans met een intakegesprek. Zo kunnen onze therapeuten perfect inspelen op uw specifieke situatie.

Onze massages: prijzen

De prijzen van onze massages zijn afhankelijk van het soort massage en de duurtijd. Gemiddeld betaalt u tussen 40 en 70 euro en duurt de behandeling 60 tot 75 minuten. Meer informatie over de prijzen voor massage vindt u bij de uitgebreide informatie over elk type massage onder ons massage aanbod.

Praktijk voor massage

Maak komaf met pijnlijke klachten en kies voor een soepel, ontspannen lichaam met een van onze professionele massages. Het effect van een doeltreffende en ontspannende massage hangt natuurlijk wel af van een aantal factoren. Een ervaren massagetherapeut, een aangename omgeving waar u zich op uw gemak voelt, een vlotte bereikbaarheid ... Gezond op Maat heeft alles in huis voor de perfecte massage en is centraal gelegen tussen Gent en Antwerpen. Bel of mail ons vandaag nog voor een afspraak!

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna