Massagetherapeut & Massagetherapie

Ben je op zoek naar een goede massagetherapeut? Bij Alterna gezondheidscentrum werken we enkel samen met de beste professionele masseurs. Ervaar zelf het verschil!

Ontdek ons massage aanbod

Persoonlijke massagetherapeut

Op zoek naar een persoonlijk massagetherapeut? Bij het zoeken naar de juiste massage is het belangrijk om te weten of u een massage therapeut heeft met ervaring. Bij Alterna werken we enkel met hoogopgeleide therapeuten waardoor de kwaliteit van de massages hoog is en de resultaten zeer goed zijn.

Massagetherapie op maat

De massagetherapeut die u kiest begint altijd met het invullen van een vragenlijst om zo te weten te komen wat u van de massage verwacht en wat precies de werkpunten zijn. Afhankelijk van de klachten wordt er beslist welke delen van het lichaam de meeste aandacht vereisen en welke massagetechnieken toegepast zullen worden. Zo wordt de behandeling volledig op maat gemaakt.

Effecten van therapeutische massage

Bent u voornamelijk op zoek naar ontspanning? Of zoekt u pijnverlichting? De massage therapeut stelt de perfecte massagetherapie voor u samen. Na de massage krijgt u advies mee naar huis i.v.m. persoonlijke verzorging, preventie of een vervolgbehandelplan.

Kies de juiste massagetherapie 

Heb je voornamelijk last van bewegingsklachten zoals een hernia, gewrichtspijnen e.d.? Dan is een dieptemassage wat u nodig heeft. Doet u veel aan sporten en krijgt u regelmatig last van verzuring van de spieren? Overweeg dan een sportmassage. Heb je regelmatig last van stress en spanning? Dan kies je best voor de anti-stress massage. Voel je je moe en futloos De vitaliteitsmassage brengt soelaas. Ben je zwanger? Dan is de zwangerschapsmassage iets voor u.

Bekijk hier het volledige aanbod therapeutische massages

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be