Massagetherapeut & Massagetherapie

Ben je op zoek naar een goede massagetherapeut? Bij Alterna gezondheidscentrum werken we enkel samen met de beste professionele masseurs. Ervaar zelf het verschil!

Ontdek ons massage aanbod

Persoonlijke massagetherapeut

Op zoek naar een persoonlijk massagetherapeut? Bij het zoeken naar de juiste massage is het belangrijk om te weten of u een massage therapeut heeft met ervaring. Bij Alterna werken we enkel met hoogopgeleide therapeuten waardoor de kwaliteit van de massages hoog is en de resultaten zeer goed zijn.

Massagetherapie op maat

De massagetherapeut die u kiest begint altijd met het invullen van een vragenlijst om zo te weten te komen wat u van de massage verwacht en wat precies de werkpunten zijn. Afhankelijk van de klachten wordt er beslist welke delen van het lichaam de meeste aandacht vereisen en welke massagetechnieken toegepast zullen worden. Zo wordt de behandeling volledig op maat gemaakt.

Effecten van therapeutische massage

Bent u voornamelijk op zoek naar ontspanning? Of zoekt u pijnverlichting? De massage therapeut stelt de perfecte massagetherapie voor u samen. Na de massage krijgt u advies mee naar huis i.v.m. persoonlijke verzorging, preventie of een vervolgbehandelplan.

Kies de juiste massagetherapie 

Heb je voornamelijk last van bewegingsklachten zoals een hernia, gewrichtspijnen e.d.? Dan is een dieptemassage wat u nodig heeft. Doet u veel aan sporten en krijgt u regelmatig last van verzuring van de spieren? Overweeg dan een sportmassage. Heb je regelmatig last van stress en spanning? Dan kies je best voor de anti-stress massage. Voel je je moe en futloos De vitaliteitsmassage brengt soelaas. Ben je zwanger? Dan is de zwangerschapsmassage iets voor u.

Bekijk hier het volledige aanbod therapeutische massages

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna