Therapieruimte te huur

Ben je een Therapeut of coach en zoek je een professionele therapieruimte te huur? Bij ons kan je flexibel huren. Wij bieden je heel wat mogelijkheden zoals een professionele en ingerichte therapieruimte, een yogaruimte, een seminarie- en vergaderruimte of zelfs een meditatieruimte. 

Vraag een bezichtiging aan 

Een professionele werkruimte 

Veel therapeuten werken op een zeer professionele manier maar beschikken niet altijd over een professionele werkruimte. Ze gebruiken een kamer in de privé woning waarbij klanten door het eigen huis moeten lopen. Heel wat klanten ervaren dit onbewust als minder professioneel. Daarom biedt Alterna Gezondheidscentrum betaalbare therapieruimtes te huur aan in verschillende formules.

Therapieruimte huren: onze formules

Wij beschikt over vier ingerichte therapieruimten. Elke kamer met oppervlakte van 17 – 20 m2  is ingericht op een huiselijke manier waardoor jij je als therapeut meteen thuis voelt, net als jouw klant.

Bekijk hier de verschillende therapieruimtes

Maak deel uit van Groepspraktijk Gezond op Maat

Alterna Gezondheidscentrum is opgericht in 2014 en veranderde zijn naam in Gezond op Maat in 2016. De bedoeling is om met zoveel mogelijk therapeuten samen te werken en een professioneel aanbod van natuurlijke behandelingen aan te bieden. Onze toekomstvisie is dan ook om een one-stop-shop te worden op het gebied van natuurlijke gezondheidszorg en preventie. We bieden onze klanten alles aan onder een dak zodat ze zich vertrouwd voelen en op een zo snel mogelijke manier geholpen zijn bij hun zoektocht naar een gezond en gelukkig leven.

Huur een van onze therapieruimtes of vraag hier een bezichtiging aan 

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna