agnes van enkhuizen
Media
Daphne Langedijk
Media
05/29/2016
1 min
0

Agnes van Enkhuizen

05/29/2016
1 min
0

Dankbaar voor haar leven, haar zijn en de liefde en wijsheid die zij ons heeft geveven namen wij op 29 mei 2016 afscheid van onze lieve moeder Agnes van Enkhuizen.

Agnes van Enkhuizen, Moeder van 5, Oma van 5

Op haar 20ste kreeg Agnes haar eerste kind, en op haar 40ste haar laatste. Haar kinderen waren de lichtpuntjes en de zonnetjes in haar leven. Toen ze op haar 54ste oma werd van haar eerste kleinkind kon haar geluk dan ook niet op. Door de jaren heen volgden bijna al haar kinderen in haar voetsporen met soortgelijk werk. Marjolein de oudste dochter werkt tot op de dag van vandaag als Neuropsyrurg en coach, Haar dochter Daphne begon het eerste alternatieve gezondheidscentrum in Belgie en ook Jannet en Raman werken vanuit hart en ziel met mensen. Als dochter kan ik enkel zeggen dat ik de meest bijzondere moeder had die je je maar kan voorstellen.  Ik groeide als kind op tussen de patiënten, verhalen over genezing en ik kreeg karma en levenslessen met de paplepel binnen. Agnes van Enkhuizen was en is de sterkste vrouw die ik in mijn leven heb mogen ontmoeten, en het was mijn moeder, mijn super moeder.


Agnes van Enkhuizen, kunstenares

Agnes was niet enkel moeder van 5, ze begon haar carrière als technisch tekenaar bij de AI in Nederland. Tekenen en schilderen waren haar passie. De meest indrukwekkende schilderijen en pentekeningen kwamen van haar hand. Vele van haar tekeningen en schilderijen kwamen voort uit haar dromen en visioenen die ze had. Als kind kon ik er uren naar kijken, zo prachtig mooi. Hier deel ik 2 van haar prachtige werken met jullie welke hier in mijn centrum in Belgie hangen.


       

Agnes van Enkhuizen, ontdekker van Neuropsyrurgie

Eind jaren 70 ontdekte Agnes in combinatie met haar helderziendheid en brede onderzoek van verschillende aanvullende wetenschapsvelden een nieuwe en volwaardige psychosomatische geneesmethode. De geneesmethode heeft kosmologie en de evolutiegedachte als basisfilosofie. Ze geeft inzicht in een onderdeel van deze geneeswijze, door haar 'orgaanpsychologie' genoemd. deze behandelmethode noemde ze Neuropsyrurgie. Vele mensen heeft ze opgeleid tot neuropsyrurg. En vele mensen hebben genezing gevonden via haar werk. Mij heeft ze als kind 2 keer het leven gegeven, 1 keer bij mijn geboorte en een 2de keer toen ik op sterven kwam te liggen na een complicatie van een bloedvergiftiging. Ze heeft 14 uur lang mij behandeld met deze geneesmethode en tegen alle verwachtingen van de doktoren begon mijn lichaam weer te werken.
Laat een Condoleance achter in het register: https://www.memori.nl/gedenkplaats/agnes-van-enkhuizen-1/

En houdt haar gedachte in leven!


Reacties
Categorieën