Natassia van Kerkvoorde opent Salon in Sint-Niklaas

Geschreven op 10/02/2020 in nieuws & media
Natassia van Kerkvoorde opent Salon in Sint-Niklaas

Natassia van Kerkvoorde, deelnemer van Expeditie Robinson 2020 en tevens de vriendin van sterrenchef Wout Bru, vestigt haar salon in Sint-Niklaas. Daarmee krijgt Sint-Niklaas er een nieuwe veelbelovende handelszaak bij.

Het statige herenhuis in de Casinostraat 15, beter bekend als Gezond op Maat welke in 2015 voor Stad Sint-Niklaas verkozen werden tot “starter van het jaar”, krijgt er een bekend gezicht bij. Natassia van de Kerkvoorde, die momenteel deelneemt aan expeditie Robinson, vestigt er haar gloednieuwe salon “Kitoko” waar ze actief zal werken als Beauty Professional. Haar opleiding verpleegkunde en haar jaren lange ervaring als model gingen perfect hand in hand om een professionele beauty praktijk op te richtten.


Mooi op Maat voor een zachte prijs

Ik heb bewust gekozen om mijn salon Kitoko te vestigen in het prachtige pand van “Gezond op Maat”. Het pand heeft een echte wouw factor bij binnenkomst en je voelt je hier helemaal Zen. Hun missie sluit perfect aan bij die van mij; bij Gezond op Maat willen ze de drempel naar gezondheid en verscheidene therapieën lager maken omdat iedereen recht heeft op gezondheid en geluk. Voor mij ligt de focus op schoonheid; Huidverbetering en permanente ontharing. Deze behandelingen liggen meer in het Luxe segment, maar ik vind dat elke vrouw recht heeft op deze luxe. Daarom breng ik deze behandelingen aan betere prijs.

Sint-Niklaas, ideale ligging

Ik was al een tijdje op zoek naar de ideale locatie om mijn zelfstandige activiteit in te vestigen, zegt Natassia. Ik ontvang veel klanten uit een wijde regio, vandaar is de centrale ligging van Sint-Niklaas en goede bereikbaarheid cruciaal. Zelf woon ik in Antwerpen centrum waar er uiteraard veel mogelijkheden zijn om een handelszaak te vestigen, maar het grootste deel van mijn klanten komt van buiten Antwerpen.

Om het mijn klanten zo aangenaam mogelijk te maken zocht ik daarmee naar een bereikbare locatie waar er minder overlast is van verkeer, maar ook een centrale ligging. Sint-Niklaas is qua tijd en afstand de ideale uitvalsbasis. Antwerpen, gent, Brussel en alle randgemeentes hebben een acceptabele reistijd om tot mijn salon te komen met de auto alsook met de trein.

Een Gezond en Mooi Sint-Niklaas

Met de nieuwe praktijk van Natassia hebben we momenteel 17 therapeuten & professionals werkzaam in ons centrum zegt Daphne Langedijk, oprichter van Gezond op Maat. We zien de samenwerking met Natassia als een aanwinst voor ons centrum en voor Sint-Niklaas.

Je vind alle informatie op onze website www.gezondopmaat.be of je kan Natassia volgen op instagram via @k.itoko_